top of page
_R8R8790 bewerkt web.jpg

ABOUT CAROLINE

In 2011 kreeg ik per toeval de kans om een cursus pottendraaien te volgen. Onmiddellijk wist ik: dit is mijn ding. Het draaien op de draaischijf,  met mijn handen in de klei bezig zijn, ik blijf het fascinerend vinden.

In 2018 ben ik afgestudeerd als fotografe, in 2022 als product designer en in 2023 als meubelontwerper. Tijdens mijn drukke studies bleef pottendraaien mijn ultieme ontspanning en creatieve uitlaapklep. Ik had mijn eigen ateliertje thuis met mijn draaischijf en oven. Ook mijn vakanties staan nog steeds in het teken van pottenbakken, fotografie of kunst. Zo volgde ik enkele keramiekworkshops in Spanje en Zweden. Zalig om te doen. Als je ooit de kans hebt, moet je het zeker eens proberen.

 

Recent kreeg ik de aanbieding om mijn atelier te verhuizen naar Kurt Leys BV in Tielen. Hier heb ik niet enkel een fantastische ruimte om te draaien, glazuren en te experimenteren. Mijn keramiek staat ook gepresenteerd in de toonzaal van Kurt Leys. Sinds Ilo-Pottery in Tielen is, is mijn keramiekatelier in no-time uitgegroeid tot een volwaardige pottenbakkerij. 

bottom of page